Fri fragt ved køb over 699 kr ✔  Sikker levering ✔ 2-3 dages leveringstid✔ 14 dages returret ✔

Om Sterum

Velkommen til Sterum

I lyset af en omtumlende tid (2020), så jeg mit snit til at følge min hobby og passion, og realisere en drøm, som jeg længe har haft på tegnebrættet. For mig skal mode være for alle og være med til at omfavne vores sprudlende personlighed og forskellighed. Høj som lav, bred som smal, ung som moden kvinde. 

Med Sterum har jeg skabt en personlig og imødekommende butik, som tilbyder tøj fra mine egne favoritmærker med et udvalg af farverige kollektioner. Det skulle være slut med at være begrænset af form og størrelser. Jeg ville tilbyde farverigt tøj, som kan være med til at afspejle din personlighed og udfordre dig på, hvad der bedst fremhæver dig og gør dig mest selvsikker. På den måde fremhæver mit udvalg af tøj din passion, din glæde og din selvtillid! Jeg giver dig gerne sparring på stil og hjælper dig med at finde det tøj, som bedst fremhæver din figur!

KIG FORBI ALGADE 46, 4500 NYK. SJ.

Visionen med Sterum

Denne butik er mit bidrag til lokalsamfundet, som jeg håber vil være med til at gøre vores skønne Nykøbing Sjælland endnu skønnere! Jeg brænder for at skabe et frirum i tøj og mode, hvor vi kan give glæde til hinanden og være inspirerende. 

Sterum er en butik hvor alle kan komme og føle sig velkomne, en butik som bidrager til gadelivet og fællesskabet i byen. En butik, hvor kvinder kan shoppe og finde ting de ikke lige kan finde andre steder, tøj til fest eller når de skal spise is på havnen. Skønhedsprodukter, yogamåtter, keramik og illustrationer- Ja, vi har noget af det, der giver livet et lille pift.

Jeg glæder mig til at se dig i butikken

Indkøbskurv